Lever du dit liv efter dine drømme :-)

Godmorgen til en skøn lørdag..

Jeg vil i løbet af et stykke tid invitere dig til at følge mig her på denne side. SunShine Yoga & Massage vil blive omformet mere og mere til en blog.
Årsagen er, at jeg flytter fra Danmark for en kortere eller længere periode, spørger du mig hvor længe? så svarer jeg “det ved jeg ikke”. Så vær sød at lade være med at spørge.

Lever du dit liv efter dine drømme? Arbejder du hen imod at nå dine drømmes mål?

Jeg gør, jeg går efter at nå de ting som jeg får vist, at jeg skal i mine drømme, jeg arbejder mig stille og roligt hen imod dem. Det sker ikke uden op- og nedture og det er meget svært at udføre, der kan være utrolig mange forhindringer. Men rejsen hen imod målet er også et mål og en læring i sig selv og tager som regel meget længere tid end du havde regnet med at den ville <3

ja vi er selv med til at skabe forhindringerne, for vi tror ofte på andre folks overbevisninger og begrænsninger, lader os præge af dem. De sår tvivl i vores sind, om vi nu kan tillade os at gøre sådan, om det er for farligt, om det nu ikke er lidt vel dramatisk, om vi nu kan klare det, er vi forsikret nok, hvordan tør vi forlade vores sikkerhedsnet i Danmark??? alle disse spørgsmål og mange mange flere vil hagle ned over dig, hvis du bare tænker på at arbejde hen imod dit mål. Og måske inviterer du selv til at høre disse meninger, for måske er det dig, lige som jeg, der spørger andre hvad de mener og tænker. <3

Måske er det kun mig der har det sådan, måske rammer disse ting slet ikke dig <3

Men den dag du er parat, “helt parat” til at gå efter dit mål, den dag vil det kun være muligt for dig selv af så denne tvivl, den dag, vil andres meninger, betragtninger, begrænsninger, bedømmelser, tvivl og lignende ikke længere kunne nå ind.. for du har gjort dig parat og ved med dig selv at det der sker, er det rigtige for dig <3

Forsættelse følger senere, så har jeg vagt din interesse, så kig ind på siden igen senere og følg med mig på forandringen tur ud i livet <3

lige nu skal jeg på job <3 Tag en dejlig lørdag <3

Kærligst Lilly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *