På vej mod forandring ❤️

 
Min rejse mod denne forandring startede i 2016, da et lille frø blev sået. Et frø blev sået af en manager på vores retreat sted Ashiyana i Indien.
Jeg blev spurgt om jeg ville være interesseret i job.. Måtte skuffe ham og svarede, ikke nu men måske i 2018. Jamen der er det måske ikke ledigt og der er jeg måske ikke manager, jeg smilede og svarede:
Sorry I can´t right now, have business going on at home, and a house and my son is still living at my home <3 We will have to wait and see whats going to happen.
 
Sådan startede det hele <3
 
Det var et tilbud jeg sagde nej til, fordi jeg ikke var parat på det tidspunkt.
Men frøet var blevet sået, og sent i 2016 snakkede jeg med min søn og besluttede mig for at sætte virksomheden over styr og mit hus til salg <3
Tiden ændrede sig og huset kom til salg januar 2017 og sønnike flyttede hjemmefra 15 marts 2017. Dermed var det pludselig en realitet at sælge og flytte til Indien. Rejsen har været lang for huset er først blevet solgt nu og er til overtagelse 1/3 – 2018.
Det har været en ydre og indre rejse igennem 2017, glæder og sorger, forhåbninger der brast, uvished, frygt, stress, spænding forventningens glæde, hvad nu hvis ect.. ect..
 
Mit hovede har summet og mest af alt har jeg tænkt:
 
“Jeg har en forretning med yoga og mindfulness og massage kørende, jeg svigter det hele, for at leve mine drømme.. Den tanke var jeg ikke hverken stolt eller glad for.”
“Jeg forlader min familie, min mor og min søn, mit gode netværk, mit hus, Næstved, alt det kendte og trygge… Den tanke var jeg heller ikke særlig stolt og glad for.”
 
Tankerne har været så mange, så hvorfor gør jeg det, hvorfor springer jeg ud i det ukendte endnu en gang?
 
Svaret er; at jeg slet ikke kan lade være, der er noget derude der kalder på mig. Jeg er 56, har ingen børnebørn endnu, min datter bor på Mauritius og min søn er igang med livet og sin egen foretning herhjemme.. Hvis ikke jeg gør det nu, forpasser jeg måske min chance til at afprøve Indien og Østen, mens tid er til det, og så bliver det måske aldrig en realitet..
 
Jeg rejser ikke ud for at arbejde, jeg rejser ud for at studere mig selv, finde roen i mig selv, give slip på en kronisk stressramt krop, kede mig og se hvad der opstår i sindet, når jeg keder mig. Fordybe mig i yogaens væsen og studere ayurveda, skrive en bog,
 
Nu hvor rejsen mod målet endelig er så nær, at jeg kan føle på det, (fordi at mit hus bliver mere og mere tomt, mere mere sælges og meget meget mere er kommet på genbrugen.. Mange ting er også sat til opbevaring, for på et eller andet tidspunkt kommer jeg nok hjem igen).. Så kan det godt føles skræmmende, usikkert, men alligevel begynder det nu også at føles helt rigtigt, jo mere der bliver ryddet ud og op i, jo mere begynder jeg at glæde mig til et nyt og spændende kapitel af mit liv <3
 
Hvis du har lyst til at følge mig på min vej, så vil jeg blive anbefale og blive glad for,om du vil like “SunShine Yoga & Massage” for her vil jeg forsøge at skrive blogs, ikke hver dag, men flere gange om ugen, i alt fald en gang om ugen <3
 
Jeg regner med at lukke ned for min private profil side som Lilly Acacia Chana Aakesson,, og derfor ovenstående anmodning.
 
Min hjemmeside bliver også lavet om og kommer til at fremstå mere Blogg agtig, men det er i proces lige som jeg.
 
i lys og kærlighed <3
Namasté

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *