Corona – Covid-19 Normal årlig influenza eller langt mere farlig??

Denne blogpost er blevet forsinket grundet min webhoster gik ned, lige som jeg havde skrevet det og var nede i 14 dage, og da jeg ikke tror på tilfældigheder, så tænkte jeg, at du min læser måske først nu her i juni ville være parat til at læse hvad jeg har skrevet om Corona og magt.. Der er dog nu kommet mere viden efter at Danmark og verden er begyndt at åbne op igen og derfor vil jeg også udgive en blogpost mere om dette. emne.

Men ja, nu er det faktisk op til dig selv at bedømme, men jeg har gjort mig nogen betragtninger og måske vil du som læser kalde det konspirations teorier, det er fint for mig, hvis du gør det, men tag nu at læse min blog til ende inden du dømmer.

Jeg er kritiker ja, så er det sagt, jeg tror ikke på alt, hvad regeringer og sundhedsstyrelser og andre i mine omgivelser prøver at bilde mig ind, og det har jeg faktisk altid fået en masse ballade ud af, for i det samfund vi har idag, skal alt, og jeg gentager “alt” dokumenteres for at overhovedet kunne blive taget i betragtning, alt skal stå sort på hvidt i en bog, og kære venner, det kan alt ikke, hos mig står alt ikke i en bog, og alt hvad jeg siger er ikke sandt, og det er jo selvfølgelig afhængig af hvis sandhed, der er den rigtige for dig, præcis hvad dine øjne og ører og dit verdenssyn tillader dig at opfatte.

Når så det er skrevet, så er du klar til at have din egen opfattelse og du behøver ikke engang at have den samme som min, men du behøver heller ikke diskutere min mening/holdning med mig, for du vidste faktisk nogenlunde hvad jeg vil skrive efter at have læst ovenstående.. Men skulle du alligevel finde på at læse videre, så vil jeg gøre dig opmærksom på, at du er “lidt nysgerrig”, det vil sige at du har et lidt lysere syn på tingene end mange andre og måske er parat til at se denne “virus” fra andre vinkler end din egen.

Ok, kom nu til sagen altså, ja ja rolig nu, jeg skal jo lige have det hele med ….

Som du ved, hvis du har fulgt med på min blog, selv om den har været stille i et år, så har jeg rejst meget rundt i verden igennem hele mit liv, nogen kalder mig rastløs og andre kalder mig modig og andre igen, synes generelt at jeg bare skulle blive hjemme i Danmark.. Jeg holder trods mit rejseri, meget af Danmark, men jeg er også generelt kritisk overfor den måde vi håndterer mange ting på, indbefattet denne Coronakrise. Jeg har ved siden af at rejse også altid arbejdet meget med det hele menneske, set mange lidelser og mange glæder og knokler på at hjælpe folk i kriser ud af deres kriser. Jeg har ligeledes taget mange uddannelser og mener selv at jeg efterhånden er rimelig godt vidende om hvordan den menneskelige psyke fungerer, altså hvordan krop og sind og ånd hænger sammen..

og lige netop det afgør, hvordan vi mennesker tænker og reagerer i en sådan Coronakrise..

Lad mig starte fra starten.. Hvor vi medio januar 2019 blev gjort opmærksom på at der var brudt en ny virus ud i provinsen “Wuhan” i Kina, en virus som lænede sig meget op af båre “Sars” og “Hønsevirussen”, det viste sig hurtigt at den medførte mange dødsfald og folk begyndte at se og høre diverse medier, for nu kom medierne nemlig på bane, og så gik det helt galt, denne virus eksploderede indenfor meget kort tid fra at være en epidemi til at være en pandemi, grundet de mange dødsfald i denne by “Wuhan” .. Hvilket der var, men der bor også ca 11 millioner mennesker, altså i selve Wuhan har man dobbelt så mange mennesker boende end som der bor i hele Danmark..

Dobbelt så mange som i hele Danmark..

Deres levestandard i Wuhan er bestemt heller ikke så høj og forureningen er derefter og ikke som i Danmark, hvilket jo også gør, at mange af dem spiser dyr som vi i Danmark overhovedet ikke ville overveje at spise, men som folk der af ren nød og lidt kultur (tror jeg) spiser…

Nu har Kineserne jo heller ikke ry for at dokumentere og registrere alt, ligesom i den vestlige verden, eller det er i alt fald det vi får at vide, at de ikke gør ligeså meget i den østlige del af verden, men det er noget vi lader os fortælle af medierne.. og grundet dette, så tror man ikke på kinesernes udmeldinger og lige pludselig er der nogle medier, der mener at tallene ikke er rigtige at de er langt højere.. og Så går det pludselig stærkt, som en steppebrand hører vi nu hver dag hvor mange der dør af denne Corona virus, som hurtigt bliver omdøbt til CoVid-19.

Jeg selv rejste til Indien, Goa den 30/1-2020 og der var man så småt blevet opmærksom på at der skete noget i verden, som nok ikke var så godt, selv i Goa, og der hørte jeg fra Indiske forretnings folk at Kineserne nok fortiegede sandheden om hvor mange der døde, og at dette ville blive verdens undergang.. og de fik næsten ret… men også kun næsten..

Jeg rejste så hjem fra Indien den 25/2- 2020 og nu var man så herhjemme begyndt at blive helt (ifølge mig) hysteriske, vi skulle lære at vaske hænder, spritte af, nyse og hoste ind i ærmet og måtte hverken kysse, kramme eller bare være sammen.. Men helt galt blev det så da, der lige pludselig, fra Norditalien kom besked om mange mange dødsfald, Norditalien et kendt område for skiturister som kom fra hele Europa, blev nu pludselig kendt som dødens område… Og Derfra.. Tjaeee så begyndte landene at lukke deres grænser, stoppe al flyvning, kalde deres borgere hjem fra ferier, sætte folk i karantæne, og nogle lande måtte folk endsige ikke gå udenfor sammen, selvom de som boede under samme tag og delte soveværelse derhjemme.. Skulle man ud og handle mad skulle det ske at der skulle være 2 meters afstand imellem folk og man måtte ikke betale med kontanter, kun kort, fordi at virus ville kunne smitte gennem kontanterne.. Nogle lande var hurtigere end andre og af en eller anden grund, så var det tilsyneladende de lande som havde kvindelige ledere, Danmark, Tyskland, Island osv..

Hvorfor først de lande med kvindelige ledere, kan man jo så også undre sig over?.

Der lukkede deres landegrænser først og sendte alle deres folk hjem fra arbejde. Hos os i Danmark, blev alt lukket ned indenfor 2 dage.

Børn på bosteder, dem der kunne, blev sendt hjem, alle højskoler, efterskoler, folkeskoler og lignende blev lukket og slukket torsdag – fredag 12-13 marts 2020. Ældre mennesker og handicappede der bor på plejehjem og institutioner for handicappede, måtte pludselig ikke se deres børn og forældre og søskende (Umenneskeligt)

De offentlige arbejdspladser sendte deres kontorfolk hjem om mandagen, så kunne de arbejde hjemmefra med løn, resten af de offentlige medarbejdere blev sendt hjem med eller uden løn afhængig af om de var fastansatte eller vikarer. De private virksomheder fulgte ordren og sendte alle deres medarbejdere hjem og dem der kunne, skulle så arbejde hjemmefra, de andre hjem til arbejdsløsheden. Alle butikker lukkede ned, og alle de små frisører, massører, fysioterapeuter og andre små virksomheder lukkede.

Danmark gik i lockdown på. ca 5 dage.

5 dage tog det regeringen at true folk med sygdom og død, skabe en frygt i folk så stor, at folk ikke turde andet end at tro på regeringen og det de hørte i medierne og havde hørt gennem de sidste 2 måneder. På 5 dage lykkedes det regeringen at ødelægge folks og landets økonomi, mange blev arbejdsløse og virksomheder har måtte og gør det stadig, dreje nøglen og slukke en drøm. På 5 dage lykkedes det regeringen, ved hjælp af en veltalende statsminister at få folk til at tro på at denne virus ville ødelægge verden, sende os alle i lighuset, hvis ikke vi makkede ret og gjorde som hun og resten af regeringen anbefalede. På daværende tidspunkt hørte man end ikke på sundhedstyrelsen, som udtalte at der ikke var nogen grund til at isolere folk, som man gjorde. På 5-10 dage lykkedes det så også regeringen at sætte hjælpepakker op til en del af folket og erhvervsdrivende, så de så ikke skulle gå fra hus og hjem, men tro mig, sådan kommer det ikke til at gå.. omvejen for at få pengene er for store og langsomme.. På 5 dage lykkedes det regeringen at få folk over på deres side og blindt tro på, at regeringen vidste hvad der var bedst for os, for vi skulle ikke ud i samme situation som Italien, vi skulle sørge for at vores sygehus system havde ressourcer nok til at kunne håndtere de tilfælde der kom ind med Corona virus i blodet, og ja det var en smuk tanke, som vi alle forstod og stadig forstår. Dette til trods for at vores hospitaler lukkede næsten helt ned.. nåhh nej, kun næsten, for alle der arbejdede med de mennesker der blev syge af coronaén, de var der selvfølgelig, men alt andet, hvad der kunne udskydes af indlæggelser og operationer og kontroller blev lynhurtigt aflyst og udsat og dermed ser vi idag 19/4 -2020 halvtomme hospitaler (har jeg lige hørt i medierne) hvis jeg skal tro på dem?? .

Det lykkedes dermed stort set hele verdens regeringer, at stoppe folk fra at mødes, man måtte i Danmark ikke mødes mere en 10 personer af gangen, men helst mindre og vi skulle/skal sørge for at holde afstand.. alle verdens store begivenheder såsom Olympiaden, festivaller, motorløb, andre sports arrangementer og koncerter, konfirmationer.. alle sammenkomster hvor der ville være flere end 10 personer samlet på en gang blev aflyst..

I Danmark blev der lavet en hastelovgivning der gav politiet og sundhedsfaglige personer lov til at gå ind i folks hjem, uden skriftlig kendelse og vaccinere folk, hvis man havde mistanke om at de havde Corona virus, tillige blev der lavet en lov om, at man skulle kunne tvangsvaccinere folk, når vaccinen kom og og at man skulle have lov til evt. at putte en chip i folks kroppe, der fortalte, om de var vaccineret, lave en overvågning som gik udover telefonernes rækkevidde .. Der er sågar forlydende (kan jeg ikke sige med sikkerhed) om at man også vil putte en direkte overvågnings chip i vores biler og ja der er endsige tale om at komme vaccinationskort i vores pas, så hvis ikke man er vaccineret mod corona, så kan man ikke rejse nogensteder..

Kontrol og magt er ordet !!!

Jeg undrer mig Alt imens dette har taget om sig, (og det er nu i løbet af de sidste 5 uger, for vi har idag den 22/4-2020 og nedlukningen herhjemme startede som skrevet den 12/3-2020), så er der selvfølgelig andre end mig der er begyndt at undre sig, og det har jo gjort, at der er blevet lavet flere interviews med forskere og læger fra det meste af verden.

Dødstallene har jo varieret fra land til land , og ligeledes har diverse sygdomstilfælde der ikke har resulteret i døden. Men et eller andet sted har man glemt at sammenligne tallene og de oprindelige dødsårsager..

Med tal mener jeg: I hele Danmark har vi ca. 5.5 mill. indbyggere, I Wuhan er de ca 11 mill. indbyggere, I New York incl. de 5 kommuner er de ca. 20 millioner indbyggere..

Med tal mener jeg også: Hvor mange plejer der hvert år at dø i Danmark af den normale årlige A og B influenza og dens eventuelle følgesygdomme så som lungebetændelse og andre respirations lidelser?

Med tal mener jeg også: Hvor mange af disse, der er “direkte” døde af “Corona virus” ??

Med dette kommer jeg jo så ind på dødsårsager, for er det “Coronaén” som folk er døde af, eller ville de de være gået bort af andre årsager indenfor kort tid alligevel?

Jeg hørte i en middagsradio avis om en 95 årig mand som var blevet udskrevet fra sygehuset og hjemsendt til plejeshjem efter at være blevet erklæret rask fra Corona virus, hvorefter han døde 3 dage senere, og så fandt man , ja, man fandt Corona Virus i hans blod.. Her var plejehjems forstanderen ude i medierne og fortælle at manden jo var død af denne Corona virus og at der var en del smittede blandt personalet og andre beboere.. Han kunne jo dog ikke sige, om det var hønen eller ægget der kom først, men beskyldningen var ikke til at tage fejl af… og manden var i alt fald ikke død af alder?

I USA døde en lille nyfødt baby af Corona, babyen var fortidligt født, født i 22énde uge, hvor man normalt skønner største overlevelses sats til at være efter fødsel i 20énde uge.. Denne baby´s lunger var ikke veludviklet, men alligevel hed det sig at babyen var død af Corona, for han/hun kunne da ikke være død grundet at være født for tidligt?

Undskyld mig, men siden hvornår er det blevet forbudt at tænke selv?? Kan man kun tænke og forholde sig til hvad medierne bilder en ind?

Hvad nu hvis medierne reelt lyver for dig? For hvilke medier er “Fake medier” og hvilke medier er “sande medier”? hvem bestemmer det???

Når jeg skriver dette, så er det fordi, mit eksistens grundlag er blevet truet, ja alles eksistens grundlag og frihed bliver truet under denne “Corona virus” og disse hastelove strider i den grad imod vores Grundlov og gad vide om det er lovligt?

Noget af det der bekymrer mig er, at kunne se, hvor hurtigt det lykkedes diverse regeringer at få folk til at gøre, som de ville have os til at gøre.. Hermed blev vi pludselig magt givere. Vi overgav os, for nogen påstod at de vidste bedre og ville os det bedste..

Det bekymrer mig også, at jeg ikke på noget tidspunkt har hørt “vores ellers så effektive journalister” stille spørgsmål ved noget af dette?? Hvor er vores kritiske medier henne?

Det bekymrer mig: At min frihed bliver frataget os, til at vi må ytre os på offentlige medier, såsom twitter, facebook o.l. hvis jeg har noget at indvende imod regeringens nye hastelove.. Den selv samme ytrings frihed som gjorde at Danmark blev truet, fordi der var en journalist der tegnede noget grimt om koranen, han fik Danmarks opbakning 100% til sine ytringer.. Ligeledes den selv samme ytringsfrihed som en vis Rasmus Palludan i hele 2018 har kostet danmark en formue i beskyttelse, fordi han holdt på sin ret til at ytre sig frit.. Denne selvsamme ytrings frihed, hvor nu jeg og andre der modsiger/ytrer sig kritisk overfor regeringen under denne krise bliver mere eller mindre truet med bødeforlæg og endsige fængsel..

Jeg må ej heller fortælle dig, ven, kollega, familiemedlem, hvad jeg mener kan hjælpe dig, måske endda være med til at holde dig i live, jeg må end ikke fortælle dig at der findes beviser på, i andre lande at høje intravenøse dosis med C-vitamin faktisk kan hjælpe til at kurere dig, hvis du har fået denne Corona virus, Et bevis så stort, at lige netop dette middel har været brugt som ayurvedisk middel mod virusser i mange mange år, måske mange mange flere end du og jeg har levet.. her er det vigtigt at huske på, at vi i “Danmark” altid har haft vidst bedre, end alle andre lande, hvad angår medicin og forebyggelse og helbredelse) ironi kan forekomme her..

Jeg må heller ikke fortælle dig, at jeg er overbevist om at hvis du vil gå helskindet gennem den næste influenza periode, som vi ved kommer i efteråret under det våde og kolde vejr, så skal du se at få styrket dit immunforsvar med stor dosis af C + D3 + Zink + Selen vitaminer, spise masser af biodynamiske grøntsager, dyrke masser af motion, helt igennem leve sundt hele sommeren.. Så det fortæller jeg dig ikke, jeg fortæller dig bare, at det måske vil være en rigtig god ide, også selvom vores regering ikke syntes det er så vigtigt.

Jeg skal lige her huske at fortælle, at vores (de alternative behandleres) ytringsfrihed ang. hvad vi må fortælle folk om, hvad vi tror på der kan styrke immunforsvaret og evt. helbrede os udenom den medicinske kemiske verden, aldrig har været eksisterende, vi har altid måtte skrive under på, at vi ikke måtte sige/skrive/anbefale noget der gik imod sundhedsstyrelsen i Danmark. Vores ord gjaldt og gælder stadig i 2020 ikke.

Men det bekymrer mig virkelig, at regeringen tilsyneladende lader hånt om hvordan vi styrker vores generelle immunforsvar, så vi mennesker sandsynligvis bliver bedre i stand til at håndtere denne virus, så den ikke smider os på sygehuset og dermed endsige at vores kroppe vil reagere på denne “corona” virus, som på alle andre virus.. De (regeringen) glemmer, måske bevidst eller ubevidst, at fortælle folk det??

Det bekymrer mig også at jeg rigtig meget tidlig i denne sag om Coronaen kunne læse mig til “der for mange år siden blev skrevet i hele to bøger, den ene i 2008, altså før end den anden, som er mere nutidig, vist kun 5 år gammel, at sådan en virus ville opstå..

i den tidlige udgave, er der ikke nævnt bynavn og landenavn, men det er Wuhan og Kina i den der kun er 5 år gammel..

Hvor vil jeg så hen med det .. Jo ser du.. Jeg tænker, i rigtig mange år har medicinal industrien lidt skade, fordi vi mennesker, er begyndt at stille spørgsmål ved om den kemiske medicin er den eneste der virker, vi er for mange der stiller spørgsmål ved det og går alternative veje mod sundhed og helse, det koster “Big Pharma” penge.. og det kan “Big Pharma” ikke lide. Derfor må vi heller ikke fortælle om, hvad der kan forebygge og eventuelt helbrede i alle almindelige ikke “Corona” tider.

Hvordan, skaber man så tiltro til “Big Pharma” igen?? kunne det måske ske ved, at man planter en virus, i et miljø, hvor man ved, at den hurtigt vil kunne udvikle sig og mutere?? Derefter opfinder man så en vaccine imod sin egen plantede virus, for så har man pludselig “helbredsmidlet” og bliver enerådige konger igen? Folks tiltro til det alternative og ikke kemiske daler, fordi den eneste vaccine her vil være høje dosis af vitaminer..

Det var så den ene af mine konspirations teorier og den kan jo være slem nok, nedeunder her fremkommer jeg med en anden.

Den anden går på at det muligvis faktisk er “Bill Gates” og måske en Dr. Anthony Fauci, der styrer dette her? Det er i alt fald Mr. Bill Gates der sidder på direktør stolen i bestyrelsen i medicinaindustrien og cyber industrien, har det mon noget at gøre med Bill Gates udtalelser tidligere end denne virus, at han vil tvangsvaccinere folk? Vil Bill Gates, og jeg ved det ikke, men vil han være enehersker i hele verden?

Er der noget Mr. Bill Gates og Mr. Fauchi kan, så er det at skabe penge, og penge er magt, og god veltalenhed samt et glimt i øjet, kan jo tilsammen gøre, at kvinder (undskylder her til mit eget køn) falder for charmen, og den visdom han besider, og nogen af dem, lader sig måske også tiltale af hans penge.. Jeg ved det ikke, men jeg kunne godt forfalde til at tro det, især når vores egen statsminister går ud med de selvsamme ord som Bill Gates omkring det med at tvangs vaccinere.. og når det samtidig viser sig at de lande der først lukkede ned var styret af kvinder. Hmm.. er kvinder klogere end mænd, eller bare hurtigere og mere impulsive, glemmer at trække vejret og tænke???? Og så kan jeg jo også lige stille mig selv det spørgsmål, hvorfor nu Mr. O´bama også bliver blandet ind i det? Og hvorfor Bill Gates idag har annonceret at han fratræder sig disse ovennævnte bestyrelses poster. Er det måske slet ikke Mr. Bill Gates, Mr.Obama, Big Paharma, men en vis Mr. President Trump , der vinder noget ved dette, så vidt jeg ved, er USA´s næste valg ikke langt fra idag??

Der er så mange spørgsmål i disse tider og et af dem kan også være om denne Coronavirus er sat bevidst i omløb, for at flytte opmærksomheden fra det meget omtalte 5G netwærk, det netværk mange af os ikke vil have, da det ser ud til at skabe fugledød og ødelæggelse og sygdomme der muligvis spredes med ekspresfart.. Og så er der vist en vis Bill Gates med i spillet der også.. Men igen, jeg har ikke sandheden, jeg undrer mig bare..

Men udfra alt det, jeg ikke ved noget som helst om, så tænker jeg alligevel at at det er mærkeligt og meget bekymrende at:

At vi Danskere, og alle de mennesker i de forskellige lande, ikke stiller spørgsmålstegn, men bare følger trop og gør som der bliver dikteret, ikke protesterer???.. Har vi slet ikke lært noget af historien?? Og her tænker jeg på WW2, jep netop, jeg tænker på 2. verdenskrig og Hitler.

Vil vi gerne lade os diktere og føre i snor, vil vi gerne være marionetdukker?, hvis det er tilfældet kære læser, så vil jeg bare fortælle dig at der ikke skal mere til .. end at skabe frygt for sygdom og død, før end vi alle makker ret.. som marionet dukker..

Så med alt det jeg har skrevet her og alle de artikler og videoér (nogle er senere blevet fjernet fra Youtube igen, fordi der menes at det er conspiration – altså igen censur af vores ytrings frihed) jeg har downloadet, så syntes jeg , at jeg har grund til at være bekymret, både for mit og dit helbred, min og din frihed som verdensborger…

Coronalink (Som du desværre er nødt til at skrive af for at se) teksten forsætter under alle disse links.

Det eneste gode denne virus trussel har medført, det er at vi har fået øjnene op for miljøet, som er blevet påvirket på en fantastisk healende måde, og vist os at der ikke skal så meget til at ændre miljøet fra at være på katastrofe plan til at være sundt. og med henblik på vores stress niveau og familieliv har det ligeledes været rigtig sundt… At så hele verden gik i stå, mange mennesker der ikke kunne klare presset tog deres eget liv, andre døde af hudsult og at mange fik depressioner det er ligegyldigt..

Og ifølge diverse sammenligninger af tal verden over, så har denne virus ikke flere dødsfald på sin samvittighed end en normal årlig influenza.

Jeg syntes det er så skræmmende, at der ikke skal mere til, så ganske lidt, end sande/falske nyheder, før end vi på godt dansk “falder til patten” (vulgært udtryk ja, men meget beskrivende) og lader os skræmme

For her blev det jo så ydermere bevist, at vi nemt ville indordne os under en diktator igen.. Og hvem kan så tjene på den viden???

Med ære og respekt, har jeg forsøgt at holde denne artikel nogenlunde neutral, og jeg prøver ikke at hænge nogen ud, men ønsket med denne artikel er at vække dig, kigge i alle retninger, ikke kun indenlands, ikke kun på det dårlige, ikke på hvem der forsøger hvad, men på de mulige konsekvenser af alle disse restriktiver.. og Seriøst, jeg mangler virkelig at høre de danske journalisters stemme, deres normale kritiske ryster i denne Covid-19 sag.. Gad vide om de har fået mundkurv på???

Forsættelse følger.. Uanset Corona eller ej.

I lys og kærlighed 🙏❤️

Namasté, Lilly Acacia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *