Jeg har gjort noget 🙃

Og nu tager jeg konsekvensen af det.:

 

Jeg har nemlig solgt mit hus, har flyttet rundt med møbler, tøj, bøger og mig selv de sidste mange uger, jeg har gjort mig klar til at forfølge mit mål og nu er det lige før afgang..
Og nej, jeg rejser ikke til månen, selvom man næsten skulle tro det med alle de farveller og på gensyn der har været 🙂 Men nej jeg rejser såmænd kun til Indien, for at leve min drøm ud.

Jeg kan nu betro dig at min drøm er at skrive, at lære, skrive og fortæller folk herhjemme og i udlandet om, hvad Ayurveda, yoga og kropsindsigt kan gøre ved dem/jer, hvis de/I ellers er parate til at lave en livsstilsændring. Men før jeg gør det, så må jeg have noget mere boglig og faglig viden at basere min teori omkring..

Og inden da, er det nødvendigt for mig at tage en “time out” for at give slip på al det stress jeg har opbygget igennem mange år, så den første måned vil foregå på en strand i Goa og jeg glæder mig.. Vildt. 🙂

Det er lige om lidt det sker, lige om mindre end et døgn, forlader jeg Danmark, lige om lidt, tager jeg endnu en gang, ud i verden på eventyr, for ja det er det også, et rigtig dejligt eventyr.

🌈✈🌏🧜‍♀️🧚‍♀️

Så har du lyst til at følge mig på min tur igennem det jeg oplever, så gør dig selv den tjeneste at klikke ind på min side her på facebook:

“SunShine Yoga & Massage” eller her på min hjemmeside “www.sunshineyoga.dk”  som lige nu er under udarbejdelse.

For her vil jeg skrive blogg om mine oplevelser. bloggen bliver til under navnet “Lilly Acacia”

Vel mødt, jeg glæder mig til at se dig.. Nu er jeg klar til afgang, vil du med??? <3

I Lys og kærlighed

Namasté 🙏🌏🛫🕉☯❤😇

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *